Inredning

Vi utför alla typer av inredningsprojekt i privata hem och offentlig miljö. Som din inredare finns vi här för att bolla idéer och ge dig en inspirationsboost eller projektleda större inrednings- eller renoveringsprojekt.

För att du som kund enkelt skall kunna se vad det kostar att anlita STIL & Inredning som inredare så finns det grundpaket med fasta priser. Du som kund skall känna dig trygg med vad slutkostnaden blir.

Självklart skräddarsyr vi upplägg och känner du dig osäker på om någon utav paketen nedan passar dig så hör du av dig så guidar vi dig till rätt upplägg och inredningshjälp. 

Målet är att du ska få bra, professionell inredningshjälp till ett rimligt pris. Nedan kan du läsa om vad våra populäraste inredningstjänster innehåller. 

Nätbaserad inredning

Med tjänsten NÄTBASERAD INREDNING får du hjälp att ta tag i och förverkliga dina inredningsdrömmar på distans.

Jag utgår ifrån de bilder, mått och beskrivningar som skickas till mig och utifrån de så skapar jag ett komplett inredningsförslag.

Förslaget innehåller detsamma som tjänsten INREDNINGSHJÄLP, enda skillnaden är att vi sköter kontakt digitalt och att du är ansvarig för att förse mig med mått, bilder osv. 

Pris: Från 4000 kr/rum eller på förfrågan 

Inredningskonsultation

Behöver du en inspirationsboost eller ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med?

Då passar tjänsten INREDNINGSKONSULTATION utmärkt för dig. Jag kommer till ditt hem och tillsammans går vi igenom din bostad samt dina frågor och funderingar.

Jag kommer med förslag och idéer och tillsammans hittar vi rätt lösningar för just din bostad. Du ansvarar för att ta anteckningar under mötets gång.

Pris: Från 4000 kr

Inredningshjälp

Med tjänsten INREDNINGSHJÄLP börjar vi med ett möte på plats i bostaden där vi tillsammans pratar igenom förväntningar, behov, stil osv.

Därefter skapar jag ett komplett inredningsförslag innehållande färgschema, produktkollage med tillhörande inköpslista samt en enklare planritning med tillhörande beskrivning.

Pris: Från 5000 kr/rum eller på förfrågan

Inredningshjälp +++

Denna tjänst är detsamma som INREDNINGSHJÄLP men här hjälper jag även till med inköp av möbler mm enligt inredningsförslaget, koordinerar leveranser samt inreder på plats, helt eller delvis.

Pris: 895 kr/tim eller på förfrågan